Käännä englanti hindiksi: 5 parasta englannista hindiksi käännössivustoa ja -sovellusta (2023)

Käännä englannista hindiksi - 5 parasta englannista hindiksi käännössivustoa ja -sovellusta - Kaikki parhaista englannista hindiksi -sivustoista ja sovelluksista ✓ Verkkosivustolinkki ✓ Sovelluslinkki ✓ Käyttö ✓ Resurssit.

viimeisin päivitys: 27.12.2022

Englannista hindiksi käännössivustoista on tulossa yhä suositumpia Intiassa. Tänään olemme täällä kertomassa sinulle parhaista englannista hindiksi tai hindista englanniksi tekstin käännössivustoista. Hindi on yksi Intian kansan puhutuimmista kielistä. Hindi on puhutuin kieli ajatusten vaihtamiseen. Joskus meidän on puhuttava hindiä tai kirjoitettava tekstejä hindiksi, jotta muut voivat ymmärtää tunteitamme. Tästä syystä ihmiset usein kääntävät englanninkielisiä tekstejä hindinkielisiksi sanoiksi. Nämä sivustot sopivat hyvin myös päivittäisiin hakkeroihimme helpottaaksemme päiväämme. Ennen kuin jaamme tietoja, meidän pitäisi tietää, miksi hindi on tärkeämpi Intiassa. Intia on yksi suurimmista markkinoista yrityksille, tuhannet tuotemerkit haluavat tulla näille markkinoille. Paras tapa saada ihmiset tai ostajat käyttämään paikallista kieltä. Hindi on laajalti ymmärretty kieli Intiassa. Englannista hindiksi käännös on käytössä kaikilla teollisuudenaloilla. Hindi on erittäin rikas kieli. Se on peräisin sanskritista, ja sitä on rikastettu arabian, englannin, dravidian, farsin, portugalin ja turkin kielellä. Hindi on erittäin ilmeikäs kieli. Yli 180 miljoonaa ihmistä pitää sitä äidinkielensä ja 300 miljoonaa toista kieltään. Intian lisäksi hindiä puhutaan myös muun muassa Yhdysvalloissa, Nepalissa ja Mauritiuksella. Katsotaanpa luettelo parhaista englannista hindiksi käännössivustoista ja sovelluksista.

Intian viisi suosituinta verkkosivustoa, jotka käännetään englannista hindiksi.

1. Yksinkertainen syöttö hindiksi

Easy Hindi Typing on paras sivusto kääntää englanninkielistä tekstiä hindin kielelle. Tämän lisäksi tämä upea verkkosivusto tarjoaa myös vaihtoehtoja paikalliselle Intian alueelliselle käännöspalvelulle. Voit kääntää tekstejä panjabiksi, tamiliksi, maratiksi, teluguksi ja gujaratiksi. Tämä on Intian käyttäjäystävällisin verkkosivusto englannin ja hindin kirjoittamiseen. Sivusto tarjoaa myös erilaisia ​​näppäimistöresursseja ja on erittäin helppokäyttöinen. Voit myös vaihtaa hindin kielesi englanniksi sekä luettelon ilmaisista Hindi Unicode- ja Hindi-fonteista. Voit myös katsoa videon tämän sivuston käytöstä tai jos sinulla on vaikeuksia tämän sivuston käytössä.

Napsauta tätä vieraillaksesi verkkosivustolla:https://www.easyhindityping.com/

2. Google-käännös

Google-kääntäjä on toinen paras vaihtoehto nopeille englannin ja hindin käännöksille. Google on yksi parhaista käännösalustoista yli 100 kielelle, mukaan lukien kiina, ranska ja espanja. Ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sen muista, on se, että voit ladata asiakirjoja kääntääksesi hindin englanniksi tai englannista hindiksi. Google-kääntäjä on täysin ilmainen. Voit kirjoittaa ja puhua äänen kautta kääntämisen helpottamiseksi. Vierailijat voivat myös kopioida, jakaa ja muokata käännettyä tekstiäsi. Google on luotettavin verkkosivusto, jota miljardit ihmiset ympäri maailmaa käyttävät. Tämä on helpoin käännössivusto ja vapaus valita mikä tahansa kieli.

Napsauta tätä vieraillaksesi verkkosivustolla:https://translate.google.co.in/

3. Käännä

Toinen hyvä käännössivusto Internetissä. Käännössivustolla on ainutlaatuinen kone- ja ihmisen kääntämisen ominaisuus. Sen avulla voit tarkistaa kaikki hindista englanniksi tekstit, jos ne ovat oikein. Tärkein asia, joka on tiedettävä verkkosivustosta, on, että ensimmäiset 50 käännössanaa ovat ilmaisia, minkä jälkeen sinulta veloitetaan Rs. 51 jokaiselle sanalle, joka on vertaisarvioitu. Kääntäjä sanoi, että ammattiryhmä työskentelee hänen tekstinsä parissa niin, että se on täynnä tunteita ja pohdintaa.

Napsauta tätä vieraillaksesi verkkosivustolla:https://www.translate.com/

4. Anna Lapsenvahti

Typing Baba on hämmästyttävä englannista hindiksi tai hindista englanniksi käännössivusto, jossa on joitain lisäominaisuuksia, kuten pelejä, online-näppäimistö, kirjoitustyökalut ja kirjoitusopettaja. Tämä on täysin ilmainen sivusto käyttäjille. Lisäksi käyttäjä voi myös nauttia blogitoiminnosta verkkosivustoa käyttäessään. Typing Baba on erittäin hyödyllinen verkkosivusto moniin käyttötarkoituksiin. Tämä on erittäin käyttäjäystävällinen sivusto. Voit myös suorittaa kirjoitustestin toisella kielellä ja tarkistaa suorituskykysi. Sivusto tarjoaa myös Unicode-mahdollisuuksia tehdä tekstistäsi houkutteleva ja kaunis. Käyttäjät voivat myös käyttää online-näppäimistötoimintoa.

Napsauta tätä vieraillaksesi verkkosivustolla:https://www.typingbaba.com/

5. LanguageNex

LingvaNex on toinen hyvä englannista hindiksi käännössivusto, jonka kapasiteetti on jopa 10 000 sanaa kerrallaan, mikä tekee siitä erilaisen kuin muut. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen, sinun tarvitsee vain avata verkkosivusto ja alkaa kirjoittaa alla olevaan ruutuun. Lisäksi voit myös vaihtaa käännöksen muille kielille napsauttamalla avattavaa valikkoa. Lisäksi voit myös käyttää sanakirjaa valitaksesi oikean merkityksen tai tarkistaaksesi tekstisi tarkan merkityksen. LingvaNexissä on myös kielenkäännösominaisuus, jolla yksinkertaisesti puhut sanasi ja saat käännetyn tekstin muutamassa sekunnissa.

Napsauta tätä vieraillaksesi verkkosivustolla:https://lingvanex.com/

besTApps englannin- ja hindinkieliseen käännökseen.

1. Google-kääntäjä

Google Kääntäjä on yksi Android-puhelimesi tai iPhonesi parhaista käännössovelluksista. Google Translate -sovelluksella on samat toiminnot kuin verkkosivustolla. Voit kääntää yli 100 kieltä paikallisesti ja kansainvälisesti tällä sovelluksella. Sovellus tukee myös kielten kääntämistä. Tämä sovellus sopii erinomaisesti tekstin kääntämiseen, kuten hindi-englanti tai englanti hindi. Sen lisäksi parasta sovelluksessa on, että voit kääntää keskusteluja reaaliajassa, koska siinä on ainutlaatuinen Speak-ominaisuus. Kun käännös on valmis, tietokoneella luotu ääni toistaa sen automaattisesti.

2. Hei kääntäjä

Hi Translate App on yksi parhaista reaaliaikaisista käännössovelluksista. Sovelluksessa on hienoja ominaisuuksia, kuten puhekäännös, tekstin käännös, reaaliaikainen käännös ja offline-käännös. Tästä sovelluksesta tekee erityisen erikoisen se, että voit ottaa valokuvat, jotka haluat kääntää haluamallesi kielelle puhelimen kameralla. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain osoittaa puhelimesi kamera tekstikuvaan ja se antaa sinulle käännöksen muutamassa sekunnissa. Tämä tämän sovelluksen ainutlaatuinen ominaisuus tekee siitä erilaisen kuin muut. Voit myös kääntää tekstisi jopa 100 kielelle. Se tukee myös sovellusten välistä kääntämistä. Tämän avulla voit käyttää sitä minkä tahansa sovelluksen kanssa lähes minkä tahansa kielen lukemiseen/kirjoittamiseen.

3. Microsoft Translator

Microsoft Translator -sovelluksessa on 60 kielen käännösvaihtoehtoa, jotka ovat vähemmän kuin muut, mutta täysin ilmaisia ​​Android- ja iOS-käyttäjille. Sen paras ominaisuus on sen live-chat-käännösominaisuus, jonka avulla voit kommunikoida jopa 100 ihmisen kanssa samanaikaisesti. Microsoft Translator tukee myös vaihtoehtoisia käännöksiä ja oikean ääntämisen oppaita. Sovellus on myös vähemmän kirjoittamista, puhumista ja asiakirjojen lataamista käännettäväksi. Tämä on paras sovellus tekstin kääntämiseen ja offline-työhön. Sovelluksen voi ladata helposti Play Kaupasta.

4. Käännä hindista englanniksi

Käännä hindi englanniksi on toinen hyvä tekstinkäännössovellus, joka on saatavilla Play Kaupasta. Sovelluksessa on monia ominaisuuksia, kuten pelejä, uutisia ja oppimista myös käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa kielten oppimisen jopa tekstiä kääntäessäsi. Lisäksi voit myös tarkistaa kirjoitusnopeustestin ja aloittaa kirjoittamisen oppimisen. Tämän sovelluksen paras osa on sanakirjapalvelu, joka auttaa sinua oppimaan uusia sanoja ja myös tietämään tiettyjen sanojen tarkan merkityksen. Voit käyttää tätä sovellusta sekä online- että offline-tilassa.

5. Käännä nyt

Käännä nyt on yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista hindista englanniksi tai englannista hindiksi käännössovelluksille. Jos haluat vain yksinkertaisen käännöksen nopeasti, tämä on paras sovellus käytettäväksi. Rajoitettujen ominaisuuksien puute ei merkitse paljon, mutta se tuntuu hyvältä käyttää. Sovellus ei vaadi paljoa suojausoikeuksia, sen käynnistyminen ja käännöskokemuksen nauttiminen vie vain muutaman sekunnin. Voit kääntää tekstisi kirjoittamalla tai liittämällä. Sovellus on saatavilla Android- ja iPhone-käyttäjille Play Kaupasta.

Lataa sovellus napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

sovelluksen nimiAndroidBenutzeriPhoneBenutzer
Google kääntäjä Android iPhone
hei kääntää Android iPhone
Microsoftin kääntäjä Android iPhone
Käännä hindi espanjaksi Android iPhone
käännä nyt Android iPhone

5 parasta kääntäjien verkkosivustoa ja sovellusta muille kielille

Käännä englanti punjabiksi
käännä espanjasta teluguksi
Käännä espanjaa maratiksi
Käännä englanti kannadaksi

(14 308 katselukertaa, 19 katselukertaa tänään)

Viimeksi muokattu: 27. joulukuuta 2022

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated: 01/19/2024

Views: 6124

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.